Navigatie

Op welke ondergrond kan ik een muursticker plakken?
De sticker kan op bijna iedere gladde ondergrond geplakt worden. Denk hierbij aan (plexi)glas, geverfd hout, gestucte, gladde muren, glad behang, metaal. Maar ook bijvoorbeeld op tegels in de badkamer of de douchecabine. De stickers kunnen in principe ook op canvas geplakt worden, echter niet iedere canvassoort is hier voor geschikt. Wij raden altijd aan om het canvas eerst af te lakken. De structuur wordt hierdoor gladder, waardoor de hechting beter is. Gebruik hiervoor geen kalkachtige verf of muurverf.
Stickers plakken niet op een ondergrond die 'kalkachtig' aanvoelt of met een structuur. De stickers plakken ook niet op afneembare muurverf, in deze verf zitten siliconen verwerkt.

Kan de sticker ook op spachtelputz, structuurbehang of grofkorrelig gestuukte muren geplakt worden?
Nee, deze ondergrond leent zich slecht voor het plakken van stickers. 

Ik wil stickers op mijn servies plakken, is dat mogelijk?
Ja, zolang de ondergrond maar van glad materiaal is, zoals glas en steen. Houd er wel rekening mee dat de lijm van de stickers niet tegen warmte kan. Het servies kan niet meer in de vaatwasser. Je moet het met de hand voorzichtig afwassen en niet te hard vegen, anders kan de sticker beschadigen.

Is de sticker ook geschikt voor buitengebruik?
Ja, al onze stickers worden vervaardigd van hoogwaardig vinyl en zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn waterbestendig. De stickers kunnen ongeveer 3-5 jaar buiten geplakt worden, daarna kan de kwaliteit gaan afnemen.

Hoe moet ik de sticker bevestigen/aanbrengen?
Klik hier voor een duidelijk omschrijving van het bevestigen van de stickers. Deze beschrijving wordt altijd standaard meegestuurd met de bestelling.

Hebben de stickers een achtergrond?
Nee, de stickers hebben geen achtergrond, de achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop je deze plakt, na het plakken blijft alleen de tekst en/of het figuur achter op uw ondergrond.

Ik wil een sticker in spiegelbeeld bestellen, maar kan dit niet kiezen bij het artikel.
Alle stickers kunnen ook in spiegelbeeld besteld worden. Ook dit kun je doorgeven bij de bestelling in het vak Opmerkingen.

Ik wil graag andere muurstickers inkopen dan op de wholesale-pagina staan.
Dat is niet mogelijk. De collectie op de wholesale-pagina is met zorg samengesteld om het aanbod vernieuwend te houden. Het is niet mogelijk om andere muurstickers van Ilse Stickerdesign, dan op de wholesale-pagina aangeboden, in te kopen. Ook maken we geen ontwerpen van andere muurstickerwebshops na.

Nog geen antwoord op je vraag?
Mail gerust je vraag naar wholesale@ilse-stickerdesign.nl of via het contactformulier.

© 2015 - 2019 Ilse Stickerdesign/wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel